Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bünyeda yangın çıkması halinde şule ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir örgüsı vardır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma işçiliklemleri hızlı bir halde yapılabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Kullanılacak nefer nüshası 100 kişkazançlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet Yangın Kapısı belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün aranjör gereklilikleri katladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada patetik olduğundan güvenli olurlar.

Evgin çıkış kapıları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca özellikleri süflidaki gibidir:

Report this wiki page